Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Magazijnmedewerker

Plaatsingsdatum 04-07-2018 Functiecategorie Logistiek: Voorraadbeheer, Maga...
Standplaats KAMPENHOUT Niveau Professional
Opleidingsniveau Basis/Middelbaar onderwij... Dienstverband Vast contract - Onbepaalde tijd
Uren 39 Salaris -
Magazijnmedewerker

Kampenhout


Wat houdt de functie in?
Als magazijnmedewerker bent u verantwoordelijk voor het volgens geldende richtlijnen handmatig of middels (elektronische) hulpmiddelen verplaatsen van goederen (met of zonder pallets) in en uit de vrachtwagen en binnen het magazijn. Het uitvoeren van overige voorkomende magazijn werkzaamheden (Value Added Services (VAS) werkzaamheden zoals orderpicken, stickeren, scannen, opruimen, etc.)


Daarnaast behoren tot uw taken:
* orderpicking en/of het laden en/of lossen van vrachtwagens en/of containers.
* werkt onder begeleiding van de Assistent teamleider aan de hand van orderpick-, verplaats-, laad- en/of losopdrachten.
* de zendingen controleren bij het orderpicken/ laden en/of lossen op afmetingen, gewichten, kwaliteit, schades, soort en juiste hoeveelheid aan de hand van laad en/of losopdracht en legt eventuele afwijkingen volgens instructies vast.
* de zendingen op correcte wijze op de aangewezen locatie plaatsen.
* het juiste Rotra verzendinglabel voorzien op de goederen.
* sealen van de zending en/of verzamelde orders wanneer nodig.
* toevoegen van onderdelen/accessoires aan producten, verpakken/herverpakken van producten voor klanten en plaatsen/sorteren van producten op pallets.
* het aanbrengen van labels op de producten of verpakkingen.
* uitvoeren van technische controles conform instructies, signaleren van storingen en/of beschadigingen en deze storingen herstellen of melden aan de leidinggevende.


Wat vragen wij van u?

 Naast de noodzakelijke vakinhoudelijke bagage beschikt u over de talenten en vaardigheden die passen bij deze rol. U bent een gedreven en ambitieuze specialist met een passie voor logistiek. U bent toe aan werken bij een top club. U bloeit op bij een echte uitdaging. U kent de branche goed en door uw kennis en ruime ervaring bent u in staat om de gewenste groei te realiseren.


Verder heeft u/bent u:

* Basiskennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift; Frans is een pluspunt.
* Ervaring in gelijkwaardige functie is een pluspunt.

* Zelfstandig

* Stressbestendig.
* Nauwkeurig.
* Veiligheidsbewust bij het werken met een hef-/reachtruck en de diverse goederen.
* Flexibel om te werken in wisselende diensten


De Rotra Groep biedt u:

De mogelijkheid om een carrière op te bouwen bij top speler in de branche. U gaat werken in een (internationale)omgeving die gericht is op groei. U gaat werken met de modernste technieken en systemen en hebt collega’s die uw ambitie delen. U krijgt alle ruimte om uzelf te ontwikkelen en zo uw ambitie te kunnen waarmaken.


* Marktconform salaris en passende secundaire voorwaarden.
* Mogelijkheden tot het volgen van (vakgerichte) opleidingen.
* Werken in een jong, ambitieus en energiek team.
* Een prettige en informele werksfeer.
* Werken met state-of-the-art systemen.
* Dynamische organisatie.


Waar gaat u werken?

Koninklijke Rotra is sinds 1909 actief als internationaal logistiek dienstverlener en met 860 gemotiveerde medewerkers bij vestigingen in Doesburg, Rotterdam, Amsterdam, Hardenberg, Antwerpen, Kampenhout en Brussel meer dan ooit een innovatieve “one stop logistics shop”. Wereldwijde expeditie door de lucht, over zee en over de weg zijn gebundeld in één flexibele organisatie. Rotra biedt integraal Supply Chain Management aan volgens het 4PL-concept, als ketenregisseur van A tot Z. De huidige vierde generatie van dit familiebedrijf leidt de organisatie op basis van een heldere visie met ambitie en neemt als logistiek dienstverlener slechts genoegen met de hoogste kwaliteit. Een kwaliteitsdefinitie die hoge eisen stelt aan de organisatie, het personeel en het materieel. Sinds jaar en dag wordt er fors geïnvesteerd in nieuwe automatisering en communicatietechnieken, in opleidingen en in productiemiddelen. En met succes. Rotra kent een sterke groei en heeft zich inmiddels geschaard onder de grootste private logistiek dienstverleners in de Benelux.


Meer informatie en solliciteren?

Stuur dan uw motivatiebrief en CV via de onderstaande ‘solliciteer’ button.


Alleen voor functie gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Tania De Greef, HR Manager, telefoonnummer +32 16 66 4900.


De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van een bewijs omtrent gedrag en zeden maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Voorraadbeheer, Magazijn en Chauffeurs
Branch(es) Transport / Logistiek
Provincie(s) Belgiƫ
Trefwoorden Teamleider magazijn, teamleider warehouse, crossdock

Contactgegevens

Contactpersoon Tania De Greef

Vestigingsplaats

Solliciteer