Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Internationaal Management Trainee

Plaatsingsdatum 30-10-2017 Functiecategorie Logistiek: Inkoop & Supply Chai...
Standplaats KAMPENHOUT Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Onbepaalde tijd
Uren 37 Salaris -
Internationaal Management Trainee

Kampenhout


De top in expeditie zoekt jong talent. Wil jij een bijdrage leveren aan onze sterke groei en ambities? Ben je ondernemend, enthousiast, vernieuwend en inspirerend? Heb je een persoonlijkheid die mensen aanspreekt en verbindt? Wordt er naar je geluisterd als je jouw visie deelt? Wil je letterlijk je grenzen verleggen? Dan pas jij in het traineeship bij Rotra.


Wat houdt de functie Interationaal Management Trainee in?

Rotra is dynamisch en groeit in snel tempo. De procesmatige rol en de dagelijkse operationele taken vragen veel aandacht. Je zult gedurende 1.5-2 jaar projectmatig werken en daarnaast doe je operationele en commerciële ervaring op. Je leert ontdekken waar en hoe je talenten het beste tot hun recht komen. Afhankelijk van je ontwikkeling en ambities, zal doorgroei naar een managementfunctie de doelstelling zijn. In eerste instantie zal de nadruk gelegd worden op vakinhoudelijke kennis. Tijdens het inwerkprogramma worden je operationele, logistieke, organisatorische en commerciële vaardigheden verder uitgebouwd.


Wat vragen we van je?

aast de noodzakelijke vakinhoudelijke bagage beschik je over de talenten en vaardigheden die passen bij deze rol. Je bent een echte aanpakker. Je bent doel- en klantgericht, enthousiast en weet je omgeving hierdoor in beweging te krijgen. Tot slot ben je accuraat, analytisch en heb je een volhouders mentaliteit.

Verder heb je/ben je:

* Afgeronde opleiding op Bachelor/Master niveau, bijvoorbeeld richting TEW, Handelsingenieur, Handelswetenschappen of een logistiek gerelateerde opleiding.

* Maximaal 3 jaar werkervaring bij een (logistieke) organisatie
* Ambitieuze instelling voor het bereiken van een management positie
* Dynamisch en resultaatgericht
* Visie, ondernemerschap, besluitvaardigheid, overtuigingskracht, leiderschap en goed kunnen samenwerken op diverse niveaus
* Goede kennis van de Nederlandse en Franse taal in woord en geschrift
* Bereid om (tijdelijk) in de buurt van onze (buitenlandse) vestiging te gaan wonen.

Wat bieden we je?

De mogelijkheid om een carrière op te bouwen bij een top speler in de branche. Je gaat werken in een (internationale) omgeving die gericht is op groei. Je gaat werken met de modernste technieken en systemen en je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en zo je ambitie te kunnen waarmaken.

* Uitdagend traject met een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

* Individueel opleidingstraject.
* Mogelijkheden tot het volgen van (vakgerichte) opleidingen.
* Werken met state-of-the-art systemen.
* Prettige en informele werksfeer.
* Dynamische organisatie.

Waar ga je werken?

Koninklijke Rotra is sinds 1909 actief als internationaal logistiek dienstverlener en Doesburg, Rotterdam, Amsterdam, Nieuw Amsterdam, Antwerpen, Kampenhout en Brussel meer dan ooit een innovatieve “one stop logistics shop”. Wereldwijde expeditie door de lucht, over zee en over de weg zijn gebundeld in één flexibele organisatie. Rotra biedt integraal Supply Chain Management aan volgens het 4PL-concept, als ketenregisseur van A tot Z. De huidige vierde generatie van dit familiebedrijf leidt de organisatie op basis van een heldere visie met ambitie en neemt als logistiek dienstverlener slechts genoegen met de hoogste kwaliteit. Een kwaliteitsdefinitie die hoge eisen stelt aan de organisatie, het personeel en het materieel. Sinds jaar en dag wordt er fors geïnvesteerd in nieuwe automatisering en communicatietechnieken, in opleidingen en in productiemiddelen. En met succes. Rotra kent een sterke groei en heeft zich inmiddels geschaard onder de grootste private logistiek dienstverleners in de Benelux.


Meer informatie en solliciteren?

Stuur dan jouw motivatiebrief en CV via de vacaturewebsite van www.rotra.eu.

Voor vragen kun je contact opnemen met Tania De Greef op het telefoonnummer (+32 16 664 902 of Tom Brakel (+32 16 664 724)

 

De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van de Verklaring Omtrent het Gedrag maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Inkoop & Supply Chain
Branch(es) Transport / Logistiek
Provincie(s) Belgiƫ
Trefwoorden Internationaal Management Trainee

Contactgegevens

Contactpersoon Tania De Greef

Vestigingsplaats

Solliciteer