Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Assistent Expediteur - Italië

Plaatsingsdatum 24-10-2018 Functiecategorie Logistiek: Inkoop & Supply Chai...
Standplaats KAMPENHOUT Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Onbepaalde tijd
Uren 37 Salaris -

Assistent Expediteur

Kampenhout


Wat houdt de functie Expediteur in?
Als Expediteur bent u verantwoordelijk voor de transportaanvragen met betrekking tot autogroupage van de dienst Italië, Oostenrijk en Zwitserland. U draagt zorg voor tijdige afhandeling van de transportopdrachten conform de gemaakte afspraken met de klanten door middel van volledige documentatie en begeleiding van de zendingen. Daarmee draagt u bij aan de optimale dienstverlening naar onze relaties. U bent het aanspreekpunt voor agenten, rederijen, vervoerders, klanten en interne afdelingen zoals de chauffeurs. U communiceert met klanten met betrekking tot manco’s schades vertragingen en draagt voor alle partijen aanvaardbare oplossingen aan.


Wat vragen wij van u?

We vragen veel van u. Naast de noodzakelijke vakinhoudelijke bagage beschikt u over de talenten en vaardigheden die passen bij deze rol. U bent een gedreven en ambitieuze specialist met een passie voor logistiek. U bent toe aan het werken bij een top club. U bloeit op bij een echte uitdaging en van hectiek gaat uw bloed sneller stromen. U voelt zich comfortabel in een veeleisende en dynamische omgeving waarin uw talenten worden uitgedaagd. U kent de branche goed en door uw kennis en ruime ervaring bent u in staat om de gewenste groei te realiseren.


Verder heeft u:

* Een professionele bachelor (bij voorkeur logistiek management).
* Enkele jaren ervaring in het wegtransport Italië, Oostenrijk en Zwitserland.
* Beheersing van Franse, Engelse en Duitse taal, Italiaans is een groot pluspunt.
* Zeer goede communicatieve vaardigheden.
* Flexibele instelling, besluitbaardig, initiatiefrijk en accuraat.

* stressbestendig en zelfstandig.


De Rotra Groep biedt u:
De mogelijkheid om een carrière op te bouwen bij top speler in de branche. U gaat werken in een (internationale)omgeving die gericht is op groei. U gaat werken met de modernste technieken en systemen en u heeft collega’s die uw ambitie delen. U krijgt alle ruimte om uzelf te ontwikkelen en zo uw ambitie te kunnen waarmaken.


* Een marktconform salaris en passende secundaire voorwaarden.
* Mogelijkheden tot het volgen van (vakgerichte) opleidingen.
* Werken in een jong, ambitieus en energiek team.
* Een prettige en informele werksfeer.
* Werken met state-of-the-art systemen.
* Dynamische organisatie.


Waar gaat u werken?

Koninklijke Rotra is sinds 1909 actief als internationaal logistiek dienstverlener en met 825 gemotiveerde medewerkers bij vestigingen in Doesburg, Rotterdam, Amsterdam, Hardenberg, Antwerpen, Kampenhout en Brussel meer dan ooit een innovatieve one stop logistics shop. Wereldwijde expeditie door de lucht, over zee en over de weg zijn gebundeld in één flexibele organisatie. Rotra biedt integraal Supply Chain Management aan volgens het 4PL-concept, als ketenregisseur van A tot Z. De huidige vierde generatie van dit familiebedrijf leidt de organisatie op basis van een heldere visie met ambitie en neemt als logistiek dienstverlener slechts genoegen met de hoogste kwaliteit. Een kwaliteitsdefinitie die hoge eisen stelt aan de organisatie, het personeel en het materieel. Sinds jaar en dag wordt er fors geïnvesteerd in nieuwe automatisering- en communicatietechnieken, in opleidingen en in productiemiddelen. En met succes. Rotra kent een sterke groei en heeft zich inmiddels geschaard onder de grootste private logistiek dienstverleners in de Benelux.


Meer informatie en solliciteren?

Stuur dan uw motivatiebrief en CV via de onderstaande ‘solliciteer’ button.


Alleen voor functie gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Tania de Greef, Manager personeelszaken, telefoonnummer +32 16 664 902.


De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van een bewijs omtrent gedrag en zeden maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Inkoop & Supply Chain
Branch(es) Transport / Logistiek
Provincie(s) België
Trefwoorden Expediteur, transportplanner

Contactgegevens

Contactpersoon Tania De Greef

Vestigingsplaats

Solliciteer